Logo-ResipiKita
Review Produk
Recommended

Susu Formula terbaik untuk masalah pertumbuhan anak

Wyeth Ascenda Catch-Up Growth Formula Milk (1.6kg)

Rating Produk
5/5
Overview

Harga Semasa dari

RM143
Review Produk

Nak cari susu formula yang berkhasiat untuk pertumbuhan si kecil? Wyeth Ascenda Catch-Up Growth Formula Milk boleh jadi jawapan kepada masalah anda. Specially formulated untuk anak yang nak 'catch-up' dengan pertumbuhan, susu ni sesuai untuk yang umur 1-7 tahun - tak kira la kalau dia jenis picky eater ke, atau growth dia slow sikit. Ada campuran nutrien yang lengkap dan balance, dengan tinggi protein dan 1kcal/1ml tenaga, memang power! Apa yang bestnya lagi pasal Wyeth Ascenda ni, ia dah cukupi 100% keperluan harian zat besi dan zink yang diperlukan. Ianya juga bebas dari sukrose tau, jadi diet si manja tu tetap sihat. Dan bukan setakat itu, susu ni kaya dengan Calcium, Vitamin D, K dan Protein - semua yang penting untuk memastikan pertumbuhan anak anda berjalan lancar. Dengan kelebihan tambahan Sphingomyelin dan DHA - dua bahan yang super penting untuk perkembangan otak dan mata, korang boleh yakin yang anak korang akan dapat segala yang dia perlukan untuk membesar kuat dan cerdas. Pilih ASCENDA Catch-Up Growth Formula Milk, dan berikan anak anda peluang untuk tumbuh lebih sihat dan kuat!

Yang Juga Popular
Kategori Resepi Popular