Logo-ResipiKita
Review Produk
Baru

Pes Oden Tomyam Family Mart

Tomyam Paste Family Mart Pes Oden (245g)

Rating Produk
4.5/5
Overview

Harga Semasa dari

RM15.00
Review Produk

Masak kuah Oden korang dengan Pes Tomyam Family Mart yang memang terbaik! Produk ni dah menjadi kegemaran ramai dengan rasa pedas dan masam yang cukup-kucup, sama seperti yang korang dapat dalam tomyam kedai kegemaran. Bukan setakat itu, ia jugak sesuai untuk kuah steamboat. Gabungan rasa asli cili, serai, daun limau purut, serta rempah lain dalam Pes Tomyam Family Mart ni memang sesuai untuk sesiapa saja yang gilakan tomyam. Halal lagi daripada Jakim Malaysia. Jadi, bila family atau kawan-kawan datang, nak masak menu ringkas, pes oden ni memang boleh membantu sangat. Mudah je nak gunakan, tambah je ke dalam air mendidih dan korang dah set untuk hidangan Oden atau steamboat yang power!

Yang Juga Popular
Kategori Resepi Popular