Logo-ResipiKita
Review Produk
Recommended

Smart Rice Cooker Tefal

Tefal Easy Rice Fuzzy Plus Logic Rice Cooker 1.8L (RK736B)

Rating Produk
5/5
Overview

Harga Semasa dari

RM299
Review Produk

Seperti biasa, Tefal memang tak pernah mengecewakan. Kalau korang tengah cari periuk nasi yang canggih dan boleh diharap, Tefal Easy Rice Fuzzy Plus Logic Rice Cooker ni mesti masuk dalam senarai korang. Dengan kapasiti 1.8 liter yang sesuai untuk keluarga sederhana, periuk nasi ini bukan setakat untuk masak nasi je tau, tapi dia ada 11 program memasak lain yang boleh buat kerja korang jadi lebih senang dan dapur pun jadi lebih teratur. Dengan fungsi Even Heat Circulation, habaq hang, nasi korang tu mesti masak sekata, takde la nasi atas hangit ke, bawah mentah ke, semua cantik je jadi. Ditambah lagi dengan Intelligent Cooking, periuk nasi ini bagi korang hasil masakan yang tiptop setiap kali guna – smart giler kan? Dan yang paling penting, Tefal bagi jaminan sehingga 2 tahun. Amboi, rasa aman hati sikit bila beli barang elektrik yang ada warranty kan? Kalau korang memang memerlukan periuk nasi besar untuk kapasiti 4-6 orang atau nak upgrade peralatan dapur korang ke level yang lebih mantap, memang periuk nasi Tefal Easy Rice Fuzzy Plus Logic Rice Cooker ni patut korang pertimbangkan. Periuk nasi ni bukan saja membantu korang dalam memasak, tapi rekaan dia yang sleek dan modern ni pun boleh buat dapur korang nampak lebih stylish. Model ni kalau beli kat Shopee murah sikit tau!

Yang Juga Popular
Kategori Resepi Popular