Logo-ResipiKita
Review Produk
Recommended

Mixer Heavy Duty Terbaik Sunatur

Sunatur Heavy Duty Stand Mixer SM-1511N (8L)

Rating Produk
5/5
Overview

Harga Semasa dari

RM468
Review Produk

Sunatur Heavy Duty Stand Mixer SM-1511N (8L) - datang dengan motor berkuasa tinggi 1500W, korang boleh campur adunan dengan cepat dan efisien. Mangkuk keluli tahan karat 8L ni besar gila, memang sesuai sangat kalau nak buat kek atau roti dalam kuantiti yang banyak - sesuai untuk anda yang mencari mixer heavy-duty untuk berniaga. Tak payah risau adunan tak sebati sebab mixer ni guna gerakan planetari yang memastikan setiap sudut adunan kena campur dengan rata. Ada 6 kelajuan yang korang boleh pilih ikut kesesuaian adunan, dan ada fungsi pulse untuk kawalan tambahan. Satu lagi kelebihan Sunatur Stand Mixer ni ialah rekaan kepala boleh condong dengan suis keselamatan. Mudah sangat nak tukar attachment atau nak keluarkan mangkuk adunan. Korang akan dapat tiga jenis attachment iaitu dough hook, beater, dan whisk. Jadi, tak kisahlah korang nak uli doh, pukul telur, atau buat krim, semua boleh settle dengan satu mesin ni je. Ada juga pelindung percikan yang boleh elak adunan terpercik keluar masa tengah mix. Kalau nak tambah bahan masa tengah mix pun senang sebab ada lubang kat pelindung tu. Selain tu, mixer ni juga ada kaki penyedut yang tinggi stabiliti, jadi tak payah risau mesin bergerak-gerak masa tengah guna. Suis putar untuk kawalan kelajuan pun senang nak guna, cuma pusing je ikut kelajuan yang korang nak. Dengan jaminan 12 bulan, korang boleh guna dengan tenang hati. Kalau ada apa-apa masalah, boleh rujuk manual yang disediakan atau hubungi kedai rasmi Sunatur. Kesimpulannya, Sunatur Heavy Duty Stand Mixer SM-1511N ni memang berbaloi untuk korang yang serious dalam baking. Dengan kapasiti besar, kuasa tinggi, dan pelbagai fungsi, memang tak rugi kalau beli satu untuk dapur korang.

Yang Juga Popular
Kategori Resepi Popular