Logo-ResipiKita
Review Produk
Baru

Pemanas Air Elektrik Retro

Russell Taylors SpeedBoil Retro Kettle RK-10 (1.7L)

Rating Produk
5/5
Overview

Harga Semasa dari

RM121
Review Produk

Cerek air terbaru dari Russell Taylors ni, SpeedBoil Retro Kettle RK-10 yang elegan dengan kapasiti 1.7 liter. Bukan sahaja design dia menawan dengan gaya retro yang cukup bergaya, tapi juga dilengkapi dengan teknologi yang canggih untuk keselamatan dan keselesaan penggunaan harian. Russell Taylors ambil serius dalam memberi perlindungan keselamatan dengan penutupan auto dalam 30 saat dan pengelakan terbakar kering, jadi korang tak perlu risau kalau terlupa nak pantau air yang didih. Dibuat daripada stainless steel 304 yang berkualiti tinggi, korang boleh pastikan air yang dididih tu bersih dan selamat untuk diminum. Dilengkapi dengan cengkaman yang tahan panas dan tak licin tu buat korang lebih senang dan selamat ketika mengendalikannya, walaupun ketika panas. Ideal untuk semua jenis dapur, Russell Taylors SpeedBoil jugak ada penapis yang boleh tanggal untuk memudahkan korang membersihkannya. Betul-betul pilihan yang bijak untuk dapur modern!

Yang Juga Popular
Kategori Resepi Popular