Review Produk
Recommended

Periuk Nasi Terbaik Russell Taylors - Low Sugar

Russell Taylors Digital Low Sugar Rice Cooker RC10 (1.8L)

Rating Produk
4.8/5
Overview

Harga Semasa dari

RM219
Review Produk

Korang tengah cari periuk nasi yang bukan setakat pandai masak nasi je? Munkin model periuk nasi Russell Taylors Digital Low Sugar Rice Cooker RC10 ni antara pilihan yang menarik juga. Ada fungsi 9-dalam-1, boleh buat macam-macam, dari masak bubur, masak steam, kukus kuih-muih tradisional dan banyak lagi. Yang best tentang periuk nasi ni dia ada teknologi smart cooking yang bantu kurangkan gula dalam nasi korang, siap jaga kesihatan lagi. Design dia pun cantik, warna hitam yang elegan membawa aura kemewahan pada dapur korang tu. Kapasiti pot sebesar 5L tu memang cukup la untuk family size, dan datang dengan pot non-stick, yang memudahkan kita nak basuh dan cuci lepas masak nanti. Bakul kukus dia pula diperbuat dari stainless steel, keluli tahan karat gred 304 yang berkualiti, memang tahan lama. Dan jangan risau, produk ni ada warranty 2 tahun, so mana tau ada apa-apa masalah, Russell Taylors sedia membantu. Korang yang mencari rice cooker baru, jangan lupa check out Russell Taylors RC10 ni. Simple, menjimatkan masa dan versatile!

Yang Juga Popular
Kategori Resepi Popular