Logo-ResipiKita
Review Produk
Best Selling

Mesin Pengadun Terbaik Russell Taylors

Russell Taylors 6-Speed Stand Mixer S3 (5L)

Rating Produk
5/5
Overview

Harga Semasa dari

RM229
Review Produk

Russell Taylors 6-Speed Stand Mixer S3 (5L) ni antara model mesin pengadun murah di pasaran Malaysia. Dengan kapasiti mangkuk 5 liter, korang boleh buat adunan dalam kuantiti besar tanpa masalah. Mixer ni ada 6 kelajuan berbeza, jadi korang boleh pilih kelajuan yang sesuai untuk adunan korang, sama ada nak buat kek, roti, atau biskut. Motor dia pun kuat, 1300W, jadi takde masalah nak adun bahan yang berat macam doh roti atau adunan biskut coklat cip. Selain tu, mixer ni datang dengan beberapa attachment yang memudahkan kerja korang. Ada dough hook untuk adunan doh, beater untuk adunan ringan macam kek, dan whip wire untuk pukul telur atau krim. Kepala mixer ni boleh tilt, jadi senang nak tukar attachment atau tambah bahan dalam mangkuk. Mangkuk dia pun stainless steel, jadi tahan lama dan senang nak bersihkan. Ada juga fungsi auto off untuk keselamatan, dan kaki anti-slip supaya mixer ni tak bergerak masa korang guna. Satu lagi yang best, mixer ni datang dengan spatula percuma! Jadi korang tak payah beli spatula asing. Produk ni juga ada sijil SIRIM dan datang dengan jaminan 2 tahun, jadi korang boleh guna dengan yakin. Kalau korang beli dari kedai rasmi, lagi best sebab confirm original. Secara keseluruhan, Russell Taylors 6-Speed Stand Mixer S3 (5L) ni memang berbaloi untuk korang yang suka baking. Dengan semua ciri-ciri hebat dan harga yang sangat berpatutan, memang sesuai untuk korang yang bajet rendah tapi nak yang kualiti ok.

Yang Juga Popular
Kategori Resepi Popular