Logo-ResipiKita
Review Produk
Best Selling

Air Fryer terbaik dari Russell Taylors

Russell Taylors 3D Air Fryer Large Z1 (4.2L)

Rating Produk
5/5
Overview

Harga Semasa dari

RM168
Review Produk

Russell Taylors 3D Air Fryer Large Z1 (4.2L) - antara model Air Fryer popular di Shopee. Dengan teknologi 360° Rapid Air Circulation, makanan korang akan masak dengan sekata dan sempurna. Tak payah risau pasal makanan yang tak masak rata lagi! Air fryer ni guna teknologi 3D System yang canggih untuk pastikan udara panas beredar dengan baik dalam fryer tu. Jadi, korang boleh dapat hasil masakan yang konsisten setiap kali guna. Satu lagi kelebihan besar Russell Taylors 3D Air Fryer ni ialah ia boleh kurangkan penggunaan minyak sehingga 80%. Bayangkan, korang boleh makan makanan goreng yang sedap tapi dengan kurang minyak, lemak, dan kalori. Memang sesuai sangat untuk korang yang tengah jaga kesihatan atau nak kurangkan berat badan. Kapasiti 4.2L dia pun besar, boleh muat makanan untuk 4-5 orang sekali masak. Jadi, memang sesuai sangat untuk keluarga besar atau kalau korang suka buat jamuan kecil-kecilan kat rumah. Air fryer ni juga ada timer yang boleh preset sampai 30 minit, jadi korang boleh set masa masak dan tinggalkan je. Suhu pun boleh laras dari 80 hingga 200 darjah Celsius, sesuai untuk pelbagai jenis masakan dari sayur beku sampai pizza rolls. Dengan kuasa 1200W, masakan jadi cepat dan jimat masa. Tak lupa juga, produk ni ada jaminan 2 tahun dari Russell Taylors, jadi korang boleh beli dengan yakin. Design dia pun cantik, dengan badan warna hijau gelap dan aksen emas yang nampak elegan. Ada dua tombol kawalan kat atas untuk kawalan manual. Branding "Russell Taylors" kat depan tu memang buat produk ni nampak premium. Dengan semua kelebihan ni, tak hairanlah model ni antara yang paling laris kat Shopee, dah terjual lebih 13 ribu unit! Memang berbaloi untuk korang yang nak upgrade dapur dengan alat masak moden dan praktikal.

Yang Juga Popular
Kategori Resepi Popular