Logo-ResipiKita
Review Produk
Recommended

Periuk Nasi Terbaik Philips Saiz Besar

Philips Jar Rice Cooker HD3138/62 (2.0L)

Rating Produk
5/5
Overview

Harga Semasa dari

RM259
Review Produk

Dengan Philips Jar Rice Cooker HD3138/62 (2.0L) ni, tiap kali masak nasi memang jaminan "fresh from the cooker" punya. Elok je nasi dia, sebab adanya teknologi kuali dengan salutan Bakuhanseki yang tahan lama dan sistem pemanasan 3D yang bijak memasak nasi korang sekata dan sempurna. Ada lagi ni, kadar habanya tu 360 darjah, maknanya haba tu memang meresap rata dari segala penjuru untuk rasa yang lebih umph! Antara fungsi lain yang ada adalah tempat pegang inner pot yang tak panas, penutup periuk yang boleh tanggal, dan indikator paras air yang senang dibaca pun tambah nilai plus! Dari segi kapasiti, haa 2.0L tu memang cukup lah untuk jamu satu famili besar kan. Pastu, nak cuci pun senang, datang siap dengan set lengkap aksesori macam tudung kukus, cawan ukur, dan sudip nasi. Tak payah risau pasal warraty, sebab produk ni ada warranty selama 2 tahun. Korang yang rajin masak dan suka jenis periuk besar yang solid tu, jangan lupa check Philips Jar Rice Cooker (2.0L) HD3138 ni. Pilihan periuk nasi besar bagus dari jenama Philips!

Yang Juga Popular
Kategori Resepi Popular