Logo-ResipiKita
Review Produk
Rating Tinggi

Air Fryer Premium dari Philips

Philips Essential Connected Air Fryer Size XL HD9280 (6.2L)

Rating Produk
5/5
Overview

Harga Semasa dari

RM649
Review Produk

Philips Essential Connected Air Fryer Size XL HD9280 ni memang best gila untuk korang yang suka masak tapi nak jimat masa dan tenaga. Dengan kapasiti 6.2 liter, korang boleh masak sampai 5 hidangan sekali gus, memang ngam untuk keluarga besar. Airfryer ni ada 12 fungsi memasak berbeza, dari goreng, bakar, grill, sampai defrost dan reheat. Memang versatile habis! Menarik tentang air fryer ni dia boleh connect dengan Wi-Fi. Korang boleh pilih resipi dari app NutriU dan hantar terus ke airfryer. Tak payah pening kepala nak fikir resipi apa nak masak. Ada juga HomeID app yang bagi cadangan resipi ikut selera korang, siap ada panduan langkah demi langkah lagi. Kalau korang jenis yang suka guna voice control, airfryer ni pun compatible dengan Amazon Alexa. Cakap je, terus masak! Teknologi Rapid Air dengan design starfish dalam airfryer ni memastikan masakan korang masak sekata dengan minyak yang minimum. Jadi, korang boleh makan makanan yang crispy di luar dan lembut di dalam tanpa rasa bersalah. Ada juga fungsi keep warm yang boleh kekalkan suhu makanan sampai 30 minit, jadi tak payah risau makanan sejuk kalau lambat makan. Dari segi kebersihan, airfryer ni memang senang nak cuci. Bahagian yang boleh tanggal boleh masuk dalam dishwasher, dan ada non-stick coating yang buatkan proses mencuci jadi lebih mudah. Takde lagi masalah bau minyak yang kuat macam deep frying. Yang paling penting, airfryer ni jimat masa dan tenaga. Masak 50% lebih cepat dan guna 70% kurang tenaga berbanding oven tradisional. Tak hairanlah model ni antara yang paling laris di Shopee. Kalau korang nak masak dengan lebih efisien dan sihat, Philips Essential Connected Air Fryer Size XL HD9280 ni memang pilihan terbaik!

Yang Juga Popular
Kategori Resepi Popular