Review Produk
Recommended

Mesin Espresso Compact Terbaik

Petrus Compact Espresso Coffee Machine PE3366Pro (1.3L)

Rating Produk
5/5
Overview

Harga Semasa dari

RM350
Review Produk

Petrus Compact Espresso Coffee Machine PE3366Pro - dengan reka bentuk moden yang cantik, warna putih gading dan aksen perak, mesin ni bukan je nampak stylish tapi juga sangat praktikal. Mesin ni ada 15 Bar pressure pump yang boleh bagi ekstraksi kopi yang cepat dan stabil, jadi espresso korang akan lebih wangi dan kaya dengan crema. Selain tu, ada juga fungsi Manual-Control yang membolehkan korang kawal sendiri jumlah kopi yang nak dibuat, atau guna 2 Shot-Brew untuk buat sekitar 60ml kopi. Satu lagi kelebihan mesin ni ialah low-pressure prepreg yang secara beransur-ansur meningkatkan tekanan pada awalnya dan melepaskan sedikit air ke dalam serbuk kopi sebelum aliran air yang stabil. Ini membantu menghasilkan espresso yang lebih kuat. Mesin ni juga dilengkapi dengan 360° rotating stainless steel frothing wand yang boleh buat buih susu yang kaya dan creamy, sesuai untuk latte art. Dengan kapasiti tangki air 1.3L, korang tak perlu risau nak isi air selalu. Tangki air ni juga mudah ditanggalkan untuk dibersihkan. Berat mesin ni cuma 3.7kg dengan saiz portafilter 51MM, jadi senang nak letak kat mana-mana sudut dapur. Mesin ni juga datang dengan beberapa aksesori seperti portafilter, double basket, coffee tamper, dan adapter. Tak lupa juga, korang akan dapat metal milk frothing cup sebagai hadiah percuma bila beli mesin ni. Petrus PE3366Pro ni memang pilihan terbaik untuk peminat kopi yang nak buat kopi berkualiti kat rumah. Dengan teknologi dan ciri-ciri canggih, korang boleh nikmati espresso yang sedap dan creamy setiap hari. Plus, mesin ni ada jaminan satu tahun, jadi korang boleh guna tanpa risau. Memang berbaloi!

Yang Juga Popular
Kategori Resepi Popular