Review Produk
Review Bagus

Peace Brand Thai Tom Yam Paste (227g)

Rating Produk
5/5
Overview

Harga Semasa dari

RM7.80
Review Produk

Pi mai pi mai, tang tu jugak - bila tekak membuak-buak nak makanan Thai, jangan lupa stok Pes Tom Yam jenama Peace Brand ni dalam dapur korang. Sesuai untuk yang nak rasa Tom Yam asli tapi masa tak berapa banyak untuk memasak. Dengan bahan-bahan premium macam serai, lengkuas, dan daun limau purut yang dibungkus dalam satu paket, ni bukan sekadar paste, tapi membawa korang terbang terus ke Thailand dengan setiap suapan. Hahaha. Boleh buat kira-kira 30 hidangan dalam satu bekas, paste tomyam ni mudah nak digunakan dan fleksibel. Nak buat sup mee hoon ke, campur dalam nasi goreng ke, atau marinade ayam BBQ pun boleh, korang yang tentukan. Jangan bimbang pasal kesihatan, semua bahan dia halal dan dah disahkan halal lagi tu! Jom, cuba dan rasa nikmatnya Pes Tom Yum Peace Brand. Kalau dah cuba sekali, pasti nak lagi!

Yang Juga Popular
Kategori Resepi Popular