Review Produk
Recommended

Microwave design cantik

Midea Digital Microwave Oven AM821C2RA-GN (21L)

Rating Produk
5/5
Overview

Harga Semasa dari

RM319
Review Produk

Midea Digital Microwave Oven AM821C2RA-GN (21L) ni memang cantik design dia. Dengan kapasiti 21 liter, korang boleh panaskan atau masak makanan dalam kuantiti yang banyak. Microwave ni ada 8 menu auto preset, so korang tak payah pening kepala nak fikir masa dan suhu yang sesuai. Nak defrost pun senang, boleh pilih ikut berat atau masa. Rekaan dia memang cun habis, warna hijau muda retro yang memang rare, siap dengan pintu kaca berbentuk oval dan handle serta butang electroplate retro. Kawalan digital tanpa fungsi grill, tapi ada 5 tahap kuasa microwave yang korang boleh pilih. Ada juga timer sampai 95 minit dan fungsi quick start 30 saat. Turntable kaca 255mm memastikan makanan korang masak sekata. Bila masak dah siap, ada signal bunyi yang akan beritahu korang. Tak payah risau pasal keselamatan, sebab ada child safety lock. Microwave ni juga eksklusif untuk pembelian online di Shopee. Dengan dimensi 361mm x 440mm x 259mm dan berat 11.18kg, microwave ni kompak dan mudah untuk diletakkan di mana-mana sudut dapur korang. Jaminan setahun untuk keseluruhan produk dan lima tahun untuk magnetron, memang berbaloi. Jadi, kalau korang tengah cari microwave yang stylish, mudah guna, dan berfungsi dengan baik, Midea Digital Microwave Oven AM821C2RA-GN (21L) ni memang pilihan yang tepat!

Yang Juga Popular
Kategori Resepi Popular