Logo-ResipiKita
Review Produk
Review Bagus

Mesin Pengisar Murah bawah RM200

Mesin Pengisar SwissThomas Stand Mixer CookXpert Series (5L)

Rating Produk
5/5
Overview

Harga Semasa dari

RM199
Review Produk

Dengan teknologi Switzerland yang ada pada Mesin Pengisar SwissThomas Stand Mixer CookXpert Series (5L) ni , korang boleh expect kualiti yang tip-top. Mesin ni datang dengan 4 aksesori percuma – whisk, dough hook, beater, dan spatula – jadi korang tak payah pening kepala nak beli asing-asing. Warna dia pun cantik, ada pilihan hitam dan merah, memang nampak stylish kat dapur korang. Mesin ni ada penutup lutsinar anti-splash, jadi korang boleh tengok bahan-bahan yang korang campur tanpa risau kena percikan. Kapasiti mangkuk dia 5L, cukup besar untuk adunan kek atau roti yang banyak. Lagi best, mesin ni ada 6 kelajuan + pulse dengan LED, jadi korang boleh adjust ikut kesesuaian adunan korang. Dengan kuasa 1000W, memang cukup kuat untuk handle adunan berat macam doh roti. Material dia pun food grade plastic yang BPA free, jadi selamat untuk makanan. Handle dia ergonomik, selesa nak pegang lama-lama. Berat mesin ni 4.2kg, jadi tak terlalu berat nak alih-alih. Dimensi dia 386 x 246 x 325 mm, tak makan ruang sangat kat dapur. Mesin ni boleh handle sampai 1kg tepung dan 12 biji putih telur, memang sesuai untuk baking besar-besaran. Yang paling penting, korang dapat jaminan 2 tahun dari kedai rasmi, jadi tak payah risau kalau ada apa-apa masalah. Dengan semua ciri hebat ni, Mesin Pengisar SwissThomas Stand Mixer CookXpert Series (5L) memang berbaloi untuk korang yang serious dalam baking dan memasak.

Yang Juga Popular
Kategori Resepi Popular