Logo-ResipiKita
Review Produk
Best Selling

Susu Formula Bayi - Susu Kambing

Karihome Step 1 Goat Milk Infant Formula Susu Kambing (400g)

Rating Produk
5/5
Overview

Harga Semasa dari

RM61
Review Produk

Si kacak dan si comel di rumah masih merengek-rengek? Susah hati cari susu formula yang sesuai? Boleh cuba KARIHOME STEP 1 Goat Milk Infant Formula Susu Kambing ni. Produk keluaran New Zealand ni memang patut jadi pilihan hati para ibu bapa yang mementingkan nutrisi berharga untuk si manja. Susu kambing KARIHOME ni dirumus khas ikut garis panduan Codex International Guideline yang ketat. Susu Kambing KARIHOME ini datang dengan reka bentuk formula terbaharu tanpa penambahan gula dan tiada kandungan minyak sawit. Dengan adanya SN-2 Palmitat, sistem imun si kecil tu makin bertambah kuat. Dan jangan risau pasal pencernaan anak anda, formulanya bantu mereka selesa beraktiviti tanpa rasa tak sedap perut. Kalau anak anda selalu hadap masalah sembelit, susu KARIHOME ni boleh tolong perbaiki kesihatan usus untuk 'happy belly' yang sihat. Karihome ni juga bukan setakat mengutamakan keselesaan je tau, tapi juga keselamatan. Dah diluluskan oleh KKM dan buat ibu-ibu yang nak pastikan semuanya halal, susu ni memang bertaraf halal. Dengan 300% lebih DHA & AA, kesihatan otak si kecil pun terjaga, memang sesuai untuk mereka yang dalam fase pertumbuhan ni. Ibu-ibu yang mencari susu kambing untuk bayi yang bagus tu bolehlah cuba KARIHOME susu kambing ni. InsyaAllah anak suka!

Yang Juga Popular
Kategori Resepi Popular