Logo-ResipiKita
Review Produk
Best Selling

Air Fryer Murah di Shopee

Giselle Air Fryer KEA0198 (3.0L)

Rating Produk
5/5
Overview

Harga Semasa dari

RM89
Review Produk

Giselle Air Fryer KEA0198 (3.0L) ni memang power untuk korang yang suka masak cepat dan sihat. Dengan kapasiti besar 3 liter, korang boleh masak untuk 5-6 orang sekali gus. Tak payah risau kalau terlupa tutup sebab ada fungsi auto shut off selepas 30 minit. Senang sangat nak guna, ada knob untuk set masa dan suhu dari 90-200℃. Teknologi Rapid Air dia memang terbaik, boleh masak ayam, ikan, kek, dan macam-macam lagi dengan hasil crispy macam goreng tapi kurang minyak. Korang boleh pilih warna cream white atau hitam, dua-dua nampak elegan. Lagi best, senang nak cuci sebab ada non-stick pan coating. Giselle Air Fryer ni juga ada jaminan 2 tahun, jadi tak payah risau kalau ada masalah. Dengan kuasa 1350W dan plug 3 pin Malaysia, memang sesuai sangat untuk dapur korang. Nak masak fries, onion rings, atau steak pun boleh, semua jadi sedap dan sihat. Jadi, kalau korang nak cara cepat dan mudah untuk masak makanan yang sedap dan rendah lemak, Giselle Air Fryer KEA0198 ni memang pilihan terbaik!

Yang Juga Popular
Kategori Resepi Popular