Logo-ResipiKita
Review Produk
Review Bagus

Air Fryer Kecil Murah Terbaik

Gaabor Mini Air Fryer AF20M-YE01A (2.0L)

Rating Produk
5/5
Overview

Harga Semasa dari

RM105
Review Produk

Kalau korang cari Air Fryer kecil yang murah tapi cantik, Gaabor Mini Air Fryer AF20M-YE01A ni pilihan tepat. Dengan kapasiti 2 liter, ia memang sesuai untuk individu atau pasangan yang nak masak hidangan kecil. Salah satu ciri terbaik dia adalah teknologi peredaran udara panas 360° yang memastikan makanan dimasak dengan sekata. Jadi, tak perlu risau makanan tak masak sempurna. Selain tu, permukaan non-stick 100% dia memang memudahkan kerja mencuci lepas masak. Tak payah nak sental-sental, senang je bersih. Air fryer ni ada sistem drawer yang tak perlu korang terbalikkan makanan masa masak. Hasilnya, makanan korang akan jadi rangup di luar dan lembut di dalam. Memang sesuai sangat untuk buat ayam panggang, waffle, pastri kecil, dan makanan goreng. Tambahan pula, air fryer ni ada 9 menu masakan yang boleh korang pilih, jadi korang boleh jadi chef dalam sekelip mata je! Gaabor Mini Air Fryer ni ada juga fungsi power-off memory. Maksudnya, kalau korang terpaksa off air fryer sekejap, bila on balik, ia akan sambung masak dari tempat yang sama. Memang praktikal sangat! Timer putar dia pun senang guna, korang boleh set masa masak dengan tepat.  Dari segi reka bentuk, air fryer ni memang comel dan stylish. Warna cream dia memang kena dengan dapur moden. Saiz dia yang compact, 212*270*204 mm, dan berat 2kg, senang nak letak kat mana-mana sudut dapur. Kalau korang beli dari kedai rasmi Gaabor, ada jaminan 1 tahun dengan penggantian 1-to-1. Kalau ada masalah, boleh return dalam masa 30 hari. Memang berbaloi beli sebab praktikal dan cantik, sesuai untuk masak hidangan peribadi atau berkongsi. Tak hairanlah model ni antara yang paling laris kat Shopee, dah terjual lebih 3.1k unit!

Yang Juga Popular
Kategori Resepi Popular