Logo-ResipiKita
Review Produk
Recommended

Mixer kek dan roti popular

Electrova Baker Series Premium Stand Mixer ET-SM02 (5.5L)

Rating Produk
4.8/5
Overview

Harga Semasa dari

RM249
Review Produk

Electrova Baker Series Premium Stand Mixer ET-SM02 ni memang terbaik untuk korang yang suka baking. Dengan motor kuasa tinggi 1300W, korang boleh buat macam-macam resipi dengan mudah. Ada 8 kelajuan termasuk fungsi pulse, jadi korang boleh adjust ikut keperluan adunan. Walaupun motor dia power, bunyi dia tak bising, cuma ≤76dB je, memang sesuai sangat untuk dapur korang. Mangkuk dia besar, 5.5 liter, dan diperbuat daripada stainless steel, jadi tahan lasak dan senang nak bersihkan. Ada pemegang pula tu, senang nak angkat dan alih. Korang boleh buat kek, roti, biskut, pastri, muffin, dan waffle dengan senang hati. Reka bentuk tilt-head dia memudahkan korang nak pasang dan cabut mangkuk serta aksesori. Ada stainless steel decoration belt yang buat mixer ni nampak elegan dalam dapur korang. Set attachment dia pun lengkap, ada whisk, dough hook, dan beater. Jadi, korang boleh guna untuk pelbagai jenis adunan. Ada splash guard dengan access hatch, jadi korang boleh tambah bahan tanpa risau bersepah. Memang praktikal dan mudah digunakan. Secara keseluruhan, Electrova Baker Series Premium Stand Mixer ET-SM02 ni memang berbaloi untuk dimiliki. Dengan gabungan kuasa, kapasiti besar, dan reka bentuk yang stylish, ia pasti jadi alat yang berguna dalam dapur korang. Jangan lupa, ada jaminan 2 tahun lagi, jadi korang boleh guna tanpa risau. Kalau korang serius dalam baking, mixer ni memang antara pilihan stand mixer terbaik!

Yang Juga Popular
Kategori Resepi Popular