Logo-ResipiKita
Review Produk
Best Selling

Dapur Gas Kecil Murah Pensonic

Dapur Gas Portable Pensonic PPG-2003N

Rating Produk
5/5
Overview

Harga Semasa dari

RM62
Review Produk

Dapur Gas Portable Pensonic PPG-2003N ni memang best giler untuk korang yang suka berkhemah ke, buat steamboat bersama kawan-kawan, atau jualan gerai tepi jalan. Dengan berat yang ringan, hanya 1.5kg, korang boleh bawak pergi mana-mana je dengan sangat mudah, ada kotak khas untuk simpan benda ni. Keselamatan pun cukup sgt dengan sistem kartrij gas yang unik, ada pelindung cecair supaya gas butana yang korang guna tu (3~5kg/cm2) tak mudah bocor. Dan yang bagus tu, korang boleh tukar botol gasnya kalau habis - so tak perlu risau habis gas time-time penting. Pembakar die-cast dari alloy aluminium, solid habis dan tahan panas, body pulak dibuat dari cold-roll steel dan dicat cantik, maknanya korang tak perlu pening kepala nak maintain. Dengan harga mampu milik ni, korang dah dapat dapur gas yang simple dan ringkas ni dengan waranti setahun dari Pensonic (beli dari official store tau!). Ada juga kawalan nyalaan boleh adjust, so nak masak slow ke, nak grill ke, semua boleh setel! Simple gile nak guna dan jimat gas, tapi paling penting, masakan korang jadi lagi sedap dan memuaskan dengan Dapur Gas Portable Pensonic PPG-2003N ni. Dapur kecil ni sesuai jugak untuk buat travel.

Yang Juga Popular
Kategori Resepi Popular