Logo-ResipiKita
Review Produk
Best Selling

Cosmic Non-Stick Ceramic Casserole

Cosmic Cookware Xeradur 2 Non-Stick Ceramic Casserole (24cm)

Rating Produk
4.9/5
Overview

Harga Semasa dari

RM209
Kapasiti Saiz

24cm

Jenis Material

Ceramic

Review Produk

Korang yang tengah cari periuk seramik yang bagus dan ada budget lebih sikit tu boleh check Cosmic Cookware Xeradur 2 Non-Stick Ceramic Casserole ni! Ceramic casserole atau periuk seramik dari jenama Cosmic Cookware ni memang antara yang berkualiti dan popular di pasaran Malaysia. Rekabentuk dia cantik, dengan 2 pilihan warna - navy blue dan cream. Periuk seramik ni boleh juga buat masak menu-menu yang menggunakan oven macam ayam panggang/bakar tu. Sesuai jugak kalau nak masak gulai, rendang tak pun nak buat masak menu-menu berkuah dalam kuantiti banyak. Boleh juga digunakan dekat semua jenis dapur! Versatile dan berbaloi beli!

Yang Juga Popular
Kategori Resepi Popular