Logo-ResipiKita
Review Produk
Best Selling

Air Fryer Popular dari Corvan

Corvan Air Fryer F50 XXL Full Size (5L)

Rating Produk
5/5
Overview

Harga Semasa dari

RM258
Review Produk

Corvan Air Fryer F50 XXL Full Size (5L) ni memang terbaik untuk korang yang suka masak dengan cepat dan mudah. Dengan kapasiti 5 liter, korang boleh masak ayam sebesar 1.3kg tanpa masalah. Tak perlu risau tentang ruang, sebab air fryer ni memang XXL! Ada 8 fungsi memasak preset yang memudahkan korang masak pelbagai jenis makanan macam pizza, steak, fries, udang, ikan, kek, ayam, dan ayam penuh. Semua fungsi ni boleh diakses dengan kawalan sentuhan digital yang senang digunakan. Satu lagi kelebihan Corvan Air Fryer F50 ni ialah teknologi pemanasan 360 darjah yang memastikan masakan korang masak dengan sekata. Tak perlu preheat macam oven biasa, jadi boleh jimat masa. Selain tu, ada juga teknologi Excess Fat Removal yang memastikan lemak berlebihan akan dikeluarkan dan disimpan di bawah trivet. Memang sesuai untuk korang yang nak makan lebih sihat. Air fryer ni juga ada ciri keselamatan macam auto pause bila korang keluarkan frying pan dan auto resume bila korang letak balik. Ada juga auto shut off bila masakan dah siap. Dengan berat hanya 4.2kg, air fryer ni memang portable dan senang nak alih. Tambahan lagi, frying pan yang boleh tanggal dan non-stick memudahkan kerja pembersihan. Dengan suhu boleh laras dari 65-200 darjah Celsius, korang boleh reheat dan masak pelbagai jenis makanan. Dinding dalam yang diperbuat daripada logam memastikan ketahanan berbanding air fryer lain yang guna plastik. Pegangan tangan dan badan yang cool-touch pula memastikan keselamatan semasa penggunaan. Korang juga boleh jimat tenaga sebab air fryer ni lebih efisien berbanding oven biasa. Pendek kata, Corvan Air Fryer F50 XXL Full Size (5L) ni memang berbaloi untuk korang yang nak masak dengan cepat, mudah, dan sihat. Jangan lupa, untuk makanan macam fries, tambah sedikit minyak untuk rasa dan kerangupan yang lebih sedap.

Yang Juga Popular
Kategori Resepi Popular